Alarmsysteem

Preventie
Natuurlijk voelt u zich graag veilig in uw eigen huis! Uiteraard is het allereerst van belang dat u goede sloten op al uw deuren en ramen heeft. Maar u kunt nog veel meer doen aan preventie. Bij het totale beveiligingsplan behoren ook preventieve en risicobeperkende maatregelen van bouwkundige en organisatorische aard.

Alarmsysteem
Een alarmsysteem heeft tot doel een inbraak te signaleren. Dus wilt u meer zekerheid, dan is het Beveiligings Plan misschien iets voor u? Het Beveiligings Plan van Dutch Beveiliging biedt u een betrouwbaar beveiligingsplan met onder meer een elektronische alarminstallatie, volledig afgestemd op uw situatie, budget en wensen.

Alarmopvolging
Een (poging tot) inbraak of een (beginnende) brand zal niet langer onopgemerkt blijven. Alarmmeldingen komen direct binnen bij onze eigen alarmcentrale. Zij waarschuwen u, de door u opgegeven adressen en/of de politie. Wenst u snelle inzet van de politie? Dan is verificatie van uw inbraakalarm vereist.

Beveiligings Plan
Persoonlijk advies
Om zeker te zijn dat uw huis optimaal is beveiligd, kunt u zich vrijblijvend door een adviseur van Dutch Beveiliging laten adviseren. De adviseur maakt een risicoanalyse van uw persoonlijke woonsituatie en verstrekt u een deskundig beveiligingsadvies, geheel afgestemd op uw situatie, wensen en budget.

Alarmsysteem
Het Beveiligings Plan van Dutch Beveiliging biedt u een betrouwbaar beveiligingsplan met onder meer een elektronische alarminstallatie. Dit professionele draadloze alarmsysteem signaleert direct een inbraak en beginnende brand. Met een alarmsysteem in huis is het goed te weten dat u niet langer afhankelijk hoeft te zijn van de oplettendheid van omwonenden: de geavanceerde alarmcentrale waarmee Dutch Beveiliging samen werkt is 24 uur per dag bereikbaar en paraat waardoor een snelle reactie altijd gewaarborgd is.

Voordelen Beveiligings Plan
1. Een veilig gevoel dankzij het Beveiligings Plan
2. Een gebruikersvriendelijk en betrouwbaar elektronisch beveiligingssysteem
3. De keuze uit een draadloos of een bedraad systeem
4. Snelle en vakkundige installatie
5. 24 uur per dag bereikbare alarmcentrale
6. Adequate alarmopvolging
7. Een grote, betrouwbare organisatie met jarenlange ervaring
8. Geheel kosteloos en vrijblijvend advies, ook in de avonduren!
9. Diverse betalingsmogelijkheden


De componenten van het Beveiligings Plan
1. Een overzichtelijk en gebruikersvriendelijk bedieningspaneel waarmee u het systeem kunt in- en uitschakelen (deze is uit te breiden met een handzame afstandsbediening)
2. Passief infrarood detectors signaleren de bewegingen van indringers. Alle draadloze detectors zijn voorzien van batterijen. Nog voordat een batterij leeg raakt, wordt automatisch melding gemaakt aan onze alarmcentrale.
3. Rookmelders detecteren een beginnende brand in een vroegtijdig stadium. Bij brand gaat niet alleen binnenshuis een alarm af, maar wordt ook meteen een brandmelding aan de alarmcentrale waarop Dutch Beveiliging u aansluit gemeld. Zo wordt bij brand altijd, zelfs wanneer niemand thuis is, direct actie ondernomen.
4. Magneetcontacten signaleren het openen van ramen en deuren. Alle gezinsleden kunnen het systeem bedienen en alle handelingen worden opgeslagen in het geheugen.


Meer informatie?
Wilt u meer weten over camerabeveiliging? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.