AVG - EU PRIVACYWETGEVING

Privacyverklaring Dutch Beveiliging.

Het onderstaand privacybeleid is van toepassing op alle sitebezoeken en overeenkomsten met Dutch Beveiliging, Eurode-park 1-79, 6461 KB Kerkrade.

Persoonsgegevens verwerken.
Dutch Beveiliging kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Dutch Beveiliging, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website en aan Dutch Beveiliging verstrekt.
Dutch Beveiliging kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Locatiegegevens
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op onze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

Dutch Beveiliging verwerkt uw persoonsgegevens om onze diensten te kunnen uitvoeren, of contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of indien dit noodzakelijk is.

Daarnaast kan Dutch Beveiliging uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

Persoonsgegevens bewaren.
Dutch Beveiliging bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.
Uw gegevens worden niet langer dan 5 jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Persoonsgegevens delen met.
Dutch Beveiliging verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Uw website bezoek.
Op de websites van Dutch Beveiliging kunnen algemene bezoekgegevens worden bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt.

Deze gegevens worden niet gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Dutch Beveiliging gebruikt deze informatie ook niet om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics.
Dutch Beveiliging maakt geen gebruik van Google Analytics.

Persoonsgegevens wijzigen.
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dutch Beveiliging zal zo snel mogelijk, maar binnen zes weken, op uw verzoek reageren.
Beveiliging gevens.
Dutch Beveiliging neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Dutch Beveiliging beschermt u gegevens met alle mogelijke middelen, maar vanwege het publieke karakter van internet kunnen wij de veiligheid van overdracht van informatie via internet niet altijd voor 100% garanderen..

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Dutch Beveiliging verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Dutch Beveiliging op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. dhr HJG Krutzen (Functionaris Gegevensbescherming).