24-uurs service & onderhoud

Dutch Beveiliging heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling, omdat onze dienstverlening niet stopt op het moment dat uw beveiligingssysteem is geïnstalleerd. Dutch Beveiliging heeft de continuïteit van uw veiligheid altijd hoog in het vaandel staan en doet er dan ook alles aan om de levensduur van uw installatie te verlengen. Wij leveren nazorg in de vorm van onder andere inspectie, reparatie, preventief onderhoud, vervanging en kleine uitbreidingen. Onze service- en onderhoudsafdeling stelt in overleg met u een op maat gemaakt onderhoudscontract op, opereert landelijk en bestaat uit gecertificeerde en ervaren technici. Dag en nacht, zeven dagen per week kunt u een beroep op ons doen. Wij verhelpen in principe elke storing op de dag van aanmelding.

Eerste hulp, niet alleen bij acute storingen
Niet alleen bij acute storingen bieden wij u eerste hulp, maar ook bij preventief onderhoud en kleine aan- passingen bent u zeker van adequate oplossingen. Tijdens een preventieve onderhoudsbeurt wordt uw installatie op alle kritische punten conform de Borg-eisen nagelopen en zonodig gecorrigeerd. Daarbij beoordelen wij ook de omgeving. Want meubels die verplaatst zijn, nieuwe scheidings- wanden of een herindeling kunnen een aanpassing vragen in uw systeem.

Meer weten?
Wilt u meer weten over service en onderhoud diensten van Dutch Beveiliging? Neem dan contact op met ons op of vul het contactformulier in.